Standardpaket
– fast paket

Vårt fasta kamerapaket är en prisvärd lösning anpassad för t ex den lilla butiken, företaget eller privata bostaden. Systemet är utvecklat av en av världens största aktörer, Dahua Technology, som är verksamma över hela världen.

Systemet kan hantera upp till 8 kameror och kameravarianter finns från små inomhus kameror till vandalsäkra kameror för utomhusbruk. Alla kameror har full HD-kapacitet (HD 1080P) och hanterar upp till 25 bilder per sekund. Till systemet finns även en kostnadsfri molntjänst som enkelt ansluts till en mobilapplikation för både Iphone och Android-telefoner.

Flexibel programvara

Med systemlösningen ExacqVision NVR hjälper vi dig att maximera nyttan av din kamerainstallation med användningsområden som t ex datorstyrda videoanalyser, kundräkning eller ansiktsanalys. Systemet levereras med svensk programvara och är uppbyggt med klient/server-teknik där klienten används för all serverkonfiguration.

Varje server kan hantera upp till 64 IP-kameror och en klient kan sömlöst ansluta till flera servrar. Systemet licensieras per kamera så ingen separat server- eller klientlicens tillkommer.

Kundspecifika lösningar

Vi hjälper dig att integrera befintliga övervakningssystem och -produkter med ny kompletterande utrustning och funktionalitet.

Utvecklingen går snabbt och möjligheterna med den. Nya behov uppstår och vi hjälper dig genom vår kunskap och vår koll på marknaden till lösningar som är i linje med dina specifika behov.