Om oss – säkerhetsleverantör i Västerås

Välkommen till AB Larm & Säkerhet. Vi har funnits sedan 2003 och är oberoende säkerhetsleverantörer i Västerås med omnejd. Vi är företaget som bistår dig med kundspecifika säkerhetslösningar och den senaste tekniken. Vare sig du som kund representerar ett företag, en bostadsrättsförening eller är en privatperson kan vi ta fram den lösning och det fabrikat just du behöver och vill ha. Vårt specialområde är inbrottslarm, brandlarm, passersystem samt kameraövervakning. Vi installerar försäkringsgodkända inbrottslarm av larmklass 1 och 2. Vi gör installationer i exempelvis villor, kontor, butiker, verkstäder och industrier, sjukhus med flera.

Vi har ett brett sortiment och stor kunskap om kameraövervakning - Larm & Säkerhet

Många år i branschen

Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi hunnit skaffa oss en gedigen kunskap och erfarenhet av alla olika system och fabrikat. Vi vet även i förväg vilka moment som eventuellt kommer att uppstå under ett projekt, vilket gör att vi kan förbereda oss så att arbetet utförs så effektivt som möjligt. Vi har alltid som mål att inte påverka kundens kärnverksamhet mer än nödvändigt för att kunna utföra vårt uppdrag.

Liten eller stor kund – hos oss är alla lika viktiga och vårt mål är att du ska få en säkerhetslösning som är anpassad för just dig.

Smart home automation - Kök med ikoner som visar säkerhetssystemen i rummet

Kvalitetsarbete – för din trygghet

Vi är certifierade enligt SWE-Q, ett standardiserat kvalitetssäkringssystem för anläggarfirmor inom inbrottslarm, som ansluter till alla tillämpliga delar i ISO 9001. Detta innebär att vi genom egenkontroller systematiskt skapar ordning och reda i arbetet. Kvalitetsarbetet dokumenteras för varje projekt och sparas i upprättad kvalitetspärm.

Välbevarad och frisk skogsmiljö

Våra tankar om miljön

Att arbeta miljösmart är en självklar och viktig del för oss och vi arbetar aktivt för att integrera ett miljötänk i hela vår verksamhet. Därmed har vi valt att ha elhybridbilar inom företaget samt att hålla med en egen sopstation där vi sorterar elektronik, kabel, plast med mera för att sedan lätt kunna sortera det på rätt sätt på återbruket. Vår ambition är att minimera företagets miljöpåverkan i alla delar av vår verksamhet på såväl lång som kort sikt.