Företagslarm och säkerhetssystem för kontor

Det finns ett flertal bra och smidiga lösningar för att öka tryggheten på kontor. Som exempel är passerkontroll i form av en läsare en enkel, säker och vanlig lösning. Till större byggnader väljer man ofta porttelefon med svarsapparat eller kamera. 

Som kund hos oss står dina behov alltid i fokus och vi hjälper dig till den säkerhetslösning och det fabrikat som är det bästa valet för just dig.

Kontakta oss

Passerkontroll vid ingång

Passersystem för kontorslokaler

I kontorsbyggnader kommer och går vanligen många människor varje dag och det är inte alltid lätt att hålla reda på vilka som är behöriga och vilka som inte är det. Med ett passersystem skapar du enkelt en trygg miljö på arbetsplatsen samtidigt som de anställda slipper hålla reda på koder och nycklar samt larm som ska slås av och på.

Litet barn trycker på en knapp på porttelefonen som är monterad på grinden

Porttelefon – höj säkerheten i entrén

En porttelefon gör insläpp av besökare enkelt, samtidigt som obehöriga hålls utanför entrédörrarna. Det ger också möjlighet till ett trevligt första välkomnande av dina besökare redan vid porten. Porttelefoner finns i mängder av olika varianter – med kamera, kopplat till mobiltelefon, växeln eller andra svarsapparater. Tillsammans med er hittar vi en modell som svarar till era behov.

Vi har ett brett sortiment och stor kunskap om kameraövervakning - Larm & Säkerhet

Inbrottslarm och kameralarm för kontoret

Ett larm kan minska risken för inbrott, men det finns även larmsystem som ökar säkerheten på andra vis. Läsare på skalskyddsdörrar, larm i fastigheten eller i passersystemet, klimatlarm, rökdetektorer eller ett kameralarm på inhägnat område är några av våra lösningar som passar såväl större som mindre arbetsplatser.