Säkerhetstekniker

AB Västerås Larm & Säkerhet har funnits sedan 2003 och är en oberoende säkerhetsleverantör med kontor i Västerås. Vi utför installationer inom en 10 mils radie från Västerås. Vi utför mycket kundspecifika säkerhetslösningar med specialområden som inbrottslarm, brandlarm, passersystem samt kameraövervakning. 

Vi installerar försäkringsgodkända inbrottslarm av larmklass 1 och 2 i exempelvis villor, kontor, butiker, verkstäder och industrier, sjukhus med flera.

Svenskt medborgarskap är ett villkor för tjänsten. Registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser för certifierad anläggarfirma för inbrottslarm. Sekretessavtal kommer att behöva skrivas på. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar uppgifter som installation av inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kameraövervakning hos nya kunder. Felsökningar och servicejobb hos befintliga kunder. 

Din kompetens och erfarenhet

Ett stort intresse för teknik och nätverk. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare i ditt arbetsliv. Om du har utbildningar inom RCO, Axema, Powerseries NEO, Siemens SPC, Milestone eller likvärdigt är det ett stort plus. 

Vi tror också att följande stämmer in på dig:

Du:

– Har några års erfarenhet inom säkerhetsbranshen.
– Har grundläggande kunskap om el lära och teknik.
– Har grundläggande kunskap inom nätverk och datorer.
– Har en positiv attityd.
– Är lösningsorienterad.
– Har god social kompetens och van att bemöta kunder.

Tjänsten är på heltid och placerad i Västerås.

Dina personliga egenskaper

Vi söker efter personer med stor egen drivkraft, som tycker att det är roligt att arbeta med varierade uppgifter.

Du har god samarbetsförmåga, en inneboende drivkraft att lösa uppgifter och visar omtanke om dina arbetskamrater. Vi ser också att du är noggrann, ordningsam och strukturerad.

AB Västerås Larm & Säkerhet är en kreativ och stimulerande arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna stolthet över att arbeta hos oss.

Placering

Arbetet sker primärt i Västerås med omnejd med dagliga besök ute hos kund. 

Ansökan

Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev och/eller frågor om tjänsten via epost: tim@larm-sakerhet.se . Vi genomför intervjuer löpande tills tjänsten är tillsatt.